OVER TOUTESTBELLE

  SINDS 2012 !

  MADE IN ITALY

  GRATIS VERZENDING

  GRATIS RETOUR

  30 DAGEN BEDENKTIJD

  MET LIEFDE VERPAKT

  SNEL IN  HUIS

Oké, die “vrouwen hebben nooit genoeg tassen” uitspraak is een klein beetje cliché. Maar, let’s be honest, niets is minder waar. Bij ons vindt je prachtige, unieke damestassen, “Made in Italy” dus ook nog eens van topkwaliteit.

Bij ons draait alles om de ervaring. Wij willen dat je verliefd wordt op onze tassen én geniet van het gehele aankoopproces. Selfcare is één van de belangrijkste dingen die we véél te vaak vergeten. Ons doel is dat je even een moment neemt voor jezelf en daar ook écht van geniet. Van het opdoen van inspiratie tot de aankoop en het uitpakken van een nieuwe tas, het moet allemaal aanvoelen als één groot cadeau!  

Dus wacht niet langer, duik in onze collectie en neem lekker even een moment voor jezelf! Ook na je aankoop staan we graag voor je klaar. Dus heb je een vraag of opmerking, stel deze vooral. Onze klantenservice reageert altijd binnen 24 uur.

OVER RENSKE

Na een studie Chinees in Maastricht en Beijing, een Master International Business Management in Londen én een aantal slapeloze nachten vol ambitie, enthousiasme en nieuwsgierigheid besloot Renske in 2012 van start te gaan met haar eerste bedrijf, TOUTESTBELLE. Ze ging op zoek naar leveranciers in China en stapte dagelijks in de auto op zoek naar verschillende shop-in-shop samenwerkingen door heel Nederland. Ook online breidde TOUTESTBELLE gedurende de jaren steeds verder uit.

Een unieke en bijzondere klantervaring heeft altijd prioriteit gehad. De productie en inkoop verschoof gedurende de jaren steeds meer naar Italië en Renske begon tijd vrij gaan maken voor 2 nieuwe bedrijven. Inmiddels is het aantal TEB verkooppunten dan ook doelbewust gedaald en de verkoop is steeds meer gecentraliseerd. We hebben niet de ambitie om verder uit te breiden, maar wél om jou te blijven verrassen en die optimale ervaring te bieden.

Ook persoonlijk heeft Renske niets ingeleverd aan haar enthousiasme, die ambities of haar nieuwsgierigheid. Ze is te boeken voor lezingen, consultancy opdrachten en coachingstrajecten. Meer daarover lees je op onderstaande websites.

 

荷兰业务咨询 • COACHING • CONSULTANCY

www.renskevanherwaarden.com

BREAKUP / SCHEIDING COACHINGSTRAJECT

www.uitzwaaienenupgraden.nl

LINKEDIN & CONTACT

Scroll naar boven